Els amics d'entrenament, el Xato d'Almenara, el gran Kali, el Potrillo i Lara van vindre a sopar.
Hui hem fet 2 hores de muntanya. Ara cal omplir els dipòsits.
Comensals: 10
Minuta. Primer: Crema semifreda de marics , carabasseta i ceba tendra.
Entrants: Setes de cardo amb ànec confitat i salsa de mostassa
Amanida de brots de verdures i mango amb reduccció de Pedro Ximénez
Cues de gambes flambetjades al whiski
Patates braves (1 hora al forn 210º) amb allioli (+10' gratinades al forn)
Peix: Abadetjo caramelitzat (semi confitat) amb salsa de gambes i decorat amb breves
Postre: Fruites variades i crema de flam d' ou amb gelat de llet merengada.
Bon profit.
Hui hem fet 2 hores de muntanya. Ara cal omplir els dipòsits.
Comensals: 10
Minuta. Primer: Crema semifreda de marics , carabasseta i ceba tendra.
Entrants: Setes de cardo amb ànec confitat i salsa de mostassa
Amanida de brots de verdures i mango amb reduccció de Pedro Ximénez
Cues de gambes flambetjades al whiski
Patates braves (1 hora al forn 210º) amb allioli (+10' gratinades al forn)
Peix: Abadetjo caramelitzat (semi confitat) amb salsa de gambes i decorat amb breves
Postre: Fruites variades i crema de flam d' ou amb gelat de llet merengada.
Bon profit.
1 comentari:
Lo que me encanta el marisco... y lo alérgica que soy
Publica un comentari a l'entrada