
ABADEJO amb ceba caramelitzada, panses i pinyons
Ingredients per 4 persones:
• 4 Lloms de Bacallà
• 3 Cebes grans.
• 100 grs. Pinyons.
• 100 grs. Panses sense os.
• 50 cl. Oli d’Oliva.
Elaboració:
1- Tallar la ceba en juliene ben fineta.
2- Ofeguem la ceba a foc molt lent i quan estiga daurada afegir sucre moreno (o bé Pedro Ximénez) i vinagre de Mòdena fins que caramelitze. Reservar
3- Daurar els pinyons a foc moderat, i quan agafen una mica de color afegir les panses i remoure molt sovint durant 5 min.
4-.Barrejar la ceba “pochada” amb els fruits secs.
5- Posar una paella antiadherent , afegir un rajolinet d’oli d’Oliva i posar els lloms, a foc lent.
6-Una vegada estiguen daurats pels dos costats cobrir-los amb ceba i fruits secs.
Ingredients per 4 persones:
• 4 Lloms de Bacallà
• 3 Cebes grans.
• 100 grs. Pinyons.
• 100 grs. Panses sense os.
• 50 cl. Oli d’Oliva.
Elaboració:
1- Tallar la ceba en juliene ben fineta.
2- Ofeguem la ceba a foc molt lent i quan estiga daurada afegir sucre moreno (o bé Pedro Ximénez) i vinagre de Mòdena fins que caramelitze. Reservar
3- Daurar els pinyons a foc moderat, i quan agafen una mica de color afegir les panses i remoure molt sovint durant 5 min.
4-.Barrejar la ceba “pochada” amb els fruits secs.
5- Posar una paella antiadherent , afegir un rajolinet d’oli d’Oliva i posar els lloms, a foc lent.
6-Una vegada estiguen daurats pels dos costats cobrir-los amb ceba i fruits secs.